O společnosti BAPA s.r.o.

  • Firma s dlouholetou tradicí ve výrobě hotových jídel, baget a sendvičů s rozvozem po celé České a Slovenské republice.
  • Ve výrobním závodě v Hněvotíně u Olomouce se specializujeme na výrobu hotových jídel a v Letohradě na výrobu baget a sendvičů.
  • Vlastní chlazená vozidla zajišťují kvalitní dodávku zboží ke všem zákazníkům 365 dní v roce.
 

Historie společnosti

  • Společnost BAPA s.r.o. je pokračovatelem podnikatelských aktivit fyzické osoby pana Zdeňka Papáčka, který v roce 1996 zahájil výrobu a distribuci obloženého pečiva. Pan Zdeněk Papáček během několika let dokázal z počátečního kapitálu 50.000 Kč vybudovat společnost, která již v roce 2004 měla jednu z nejmodernějších továren na výrobu baget a sendvičů ve střední Evropě.
  • Dalším zásadním zlomem byl rok 2006, kdy do společnosti vstoupil strategický partner HAMÉ, a.s., který během krátké doby dokázal více jak zdvojnásobit obchodní podíl na trhu baget a sendvičů. V roce 2007 byla uvedena na trh značka Hamé Life Style, která se stala nejrychleji rostoucí značkou v daném segmentu.
  • Na začátku roku 2010 se rozšířila společnost BAPA o značku obloženého pečiva a chlazených jídel Apetit, která má své zákazníky především na Střední a Severní Moravě. V červenci téhož roku rozšířila BAPA svou nabídku o značku Simply Fresh.
  • Sortiment společnosti je speciálně vybírán a upravován dle potřeb zákazníků, kteří si tyto značky velmi rychle oblíbili.
 

Jak se u nás vaří hotová jídla

  • Ve výrobním závodě v Hněvotíně používáme klasické postupy.
  • Technologie výroby vychází z kvalitních surovin a tradičních receptur.
  • Po uvaření jsou jídla balena do plastových obalů s ochranou atmosférou, šetrně pasterována a následně šokově ochlazena, čímž si naše jídla zachovají výbornou chuť až 21 dní. To vše bez jakýchkoliv chemických konzervantů.
  • Jídla jsou kontrolována na všech stupních výrobního procesu. První kontrolu provádíme u všech surovin vstupujících do našich jídel, finální kontrolou pak je řízená degustace zabaleného hotového jídla. Následně jsou jídla připravena k distribuci.